Intai si intai, trebuie sa va fac o marturisire. Astazi am fugit val-vartej la un eveniment cu noaptea-n cap si n-am avut vreme sa va salut nici pe pagina de Facebook, nici sa va las ceva aici. Ei, toate orele pana la 16, mi-a fost dor de voi. Sa va povestesc, sa interactionam, sa comentam, sa cate si mai cate. Deci, pe scurt, mi-ati lipsit.

Acum, sa trecem la oile noastre dolofane. Deja mi-am marturisit durerea zilei in acest articol scris imediat ce am ajuns acasa, dar haideti sa vedeti si meniul in amanunt. A aratat asa:

click pe poza pentru a o mari

click pe poza pentru a o mari

Sa le luam pe rand – micul dejun in aceasta varianta a fost multa vreme o fixatie de-a mea, deci il cunoasteti, despre gustarea 1 si pranz am vorbit, portocala a fost uscata :), iar cina este fix ceea ce v-am descris in acest text, saptamana trecuta.

Am sarit sportul pentru ca iar m-a abordat o raceala care promite sa fie serioasa daca nu contraatac si, oricum, coloana mea se declara cam iritata dupa biciclitul de ieri.

Oricum, intrata in ziua 3 de mancat-curatat, va anunt ca de acum joc serios cu cantarit si tot tacamul. In fiecare seara meniu, in fiecare luni cantareala. Disciplina, domne’.