Yoga plus pilates egal yogilates egal o adevarata binecuvantarea in viata mea. Am auzit cuvantul intaia si intaia data cand o colega cu care lucram in televiziune (da, Pofticioasa a lucrat si in TV 10 ani) m-a vazut din cale afara de stresata si mi-a spus “Ai nevoie de interventia lui Carlos!”.

Carlos, profesorul de yogilates, este un argentinian carismatic, care te invata, intr-o engleza vorbita cu un accent simpatic, cum sa te rupi de nebunia indurata in intersectie pana sa ajungi la ora lui, cum sa uiti ca seful s-a strambat de trei ori la tine si s-a si rastit o data luna asta, cum sa te intorci la tine, in tine si sa gasesti acolo toate puterile de care ai nevoie ca sa te simti implinit.

Iti va spune ca nu se va concentra pe slabit la cursurile lui, dar daca mergi la cateva vei vedea ca te ajuta ceva de speriat in lupta ta cu kilogramele. Caci, asa cum ne zicea azi-dimineata “Our thoughts reflect on our body and our body reflects on our thoughts” – “Gandurile noastre se reflecta in corpul nostru, iar corpul nostru in ganduri”. Si, credeti-ma, ultimul lucru la care te iti sta mintea cand pleci de acolo este la ce sa infuleci.

Fara sa exagerez absolut deloc, yogilates este unul dintre cele mai bune 5 lucruri care mi s-au intamplat in ultimul an si pentru asta tastez din tot sufletul un “thank you, Carlos!”.

Daca v-am facut curioase si vreti sa-l cunoasteti, gasiti mai multe pe www.yogilates.ro. Pentru mine, din motive despre care voi vorbi in alta postare, a fost ultima ora. Si deja mi-e dor. Un dor urias.

Carlos@www.yogilates.ro

Tagged in: