Intai de toate, permiteti-mi sa ma re-prezint, caci ma indoiesc ca mai tineti minte cine sunt dupa atata amar de vreme de cand am tastat un articol aici, sub sigla Pofticioasei. Sunt la fel de gurmanda, fermecata de ceva inghetata de vanilie din ingrediente cinstite si cu har amestecate, lenesa in a scrie pe blog, in repaus medical, deci suspinand dupa sporturi cu ale lor endorfine.

Ce dieta tii?, ma intreaba lumea cat e ziua de lunga. Dieta Imi Pasa Ce Mananc. Adica, tot ce urla de E-uri, e prea colorat, prea gras, prea dulce poate sa piara din farfuria/frigiderul/viata mea. Imi aleg alimentele cu mare grija, iar, momentan, caloriile nu sunt printre grijile mele de capatai. Cum va spuneam, o inghetata-binecuvantata imi bucura serile de ceva vreme. N-am mai slabit, dar nici nu m-am mai ingrasat (incap la limita in rochia cu flori cu care v-am innebunit). Astept unda sportiva verde ca sa impulsionez nitel lucrurile.

diet-fit-going-healthy-Favim.com-801931

Mi-ar placea sa citesc si ce credeti voi despre dieta aceasta a lui Imi Pasa Ce Mananc si cat de des va ganditi ce bine sau ce rau va pot face ingredientele mancarurilor. Daca puneti un pret mai mare pe silueta decat pe sanatate (vezi bauturi light, indulcitori si etc), sau v-ati facut un juramant puternic „fara prostii in farfurii”!

P.S: Ca sa nu credeti ca va mint cu rochia, aveti mai jos si o poza neclara – daca o clickuiti se mareste – cu (o parte din) ea. (Da, ala e tort. Serbam nunta de bumbac.) Iar daca i-ati ratat povestea o gasiti uite aici: http://bit.ly/WFvb5a

photo