Promisiunea data e datorie curata, asa ca iata cu ce mi-am umplut mesele si stomacul azi.

Si a doua parte a zilei:Β 

Note, impresii, carcoteli:

1. cam multa paine – o felie ar fi fost de ajuns, dar era calda si mirosea atat de bine!

2. nicio leguma cruda – ei, asta este de neconceput, maine se impune o vizita la piata pentru aprovizionare. Nu faceti ca mine, mancati cruditati!

3. borsul baut de dimineata a fost din putina bunicii si a fost atat de rau la gust incat mi-am cam platit pacatele sarmalicioase πŸ™‚ bun, insa, pentru sanatate!

4. din pacate, abonamentul la care speram azi poate fi facut abia din februarie. of. triplu of.

5. am rezistat cu stoicism intr-o calatorie de 15 minute cu taxiul in care soferul i-a descris vreme de 7 minute iubitei lui ce prajituri sa aleaga de la o cofetarie. cand am dat comanda la taxi am cerut ca domnul sa fie nefumator, de acum incolo voi cere sa nu fie pofticios :))

6. nu m-am cantarit, deci nu stiu de la ce greutate dramatica pornesc, dar o voi face maine si va tin la curent cu gramele care se duc.

7. aceasta NU este o dieta (de succes). nu o scriu aici ca sa va inspirati, sa ma copiati, sa ma certati. m-am declarat acum ceva vreme admiratoarea moderatiei si exact asta voi face. daca voi muri de mirosul unei painici calde, apai fiti siguri ca ma voi infige intr-un coltisor din ea.

8. ma gandesc sa renunt la jurnalul acesta complicat, sa scriu totul pe un caiet simplu – nu stau sa numar calorii si sa cantaresc imbucaturi, am facut-o in trecut si m-am simtit ca la puscaria culinara. acum incercam alta abordare.

Pe maine, dragilor! Voi cum ati stat azi? πŸ™‚