Cred ca v-ati dat si voi seama ca ceva e in neregula, pentru ca nici sambata, nici duminica nu ati vazut online foaia mea de spovedanie de seara. Si ati intuit bine, meniul meu din week-end a fost mult prea nesimtit/nefericit/neinspirat, spuneti-i cum vreti, ca sa vi-l aduc sub ochi. Au fost si petreceri si abateri si alte cele. N-am sa insist foarte mult pe ultimele doua zile, am sa incerc sa punctez niste repere ale saptamanii care se incheie, ca sa nu se mai repete relele si in cea pe care abia am inceput-o. Intai pe cele nu tocmai bune.

1. Groaznic mai e cand nu mananci nimic toata ziua si te infigi in frigider acasa. Seara despre care am scris AICI mi-a tulburat rau rau de tot echilibrul alimentar al saptamanii. De acum incolo nu mai ies din casa fara pungute de gustari – nuci, alune, seminte. Si un fruct.

2. Suparata ca incerc sa fac niste miscari de yoga care imi ies ca unei girafe tepene, m-am refugiat intr-o ciocolata (alba). Dupa cateva minute de exercitii gafaiam ca un urs injunghiat si am crezut ca imi alina necazul niste dulce. O tampenie! Nu-mi alina nimic, imi complica si mai mult urmatoarea ora de sport.

3. Am mancat din laptele de pasare primit 4 zile (?!) la rand (portii mici, e drept), desi dupa prima, deja simteam ca mi-a trecut pofta. Am mancat fix pe principiul „de ce sa lasi mama mancarea? mananca tot!” – despre asta am scris AICI.

S-acum pe cele mai putin rele.

1. Am refuzat fast-food, eu care in America m-am mai intretinut cu el si nu pot sa spun ca nu-mi place. Nu-mi place insa ce ii face organismului meu si, tot mai constienta de asta, am spus pas. Numai cand ma gandeam la senzatiile corpului meu dupa acea masa….

2. Am semnat ca ma inham la un abonament serios la o sala de sport de pe 1 februarie. Bune intentii am, doar ca in ultimele zile m-am facut ca nu sunt si puternice. Ba sunt.

3. Nu am zabovit mai mult de 2 zile in capcana plangerii de mila ca m-am dolofanit si se duce greu, asa ca astazi m-am resetat pe programul meu de echilibrat si subtiat. Ma puteti verifica diseara.

Luati-ma cu bune si cu rele (sau cu rele si cu foarte rele) s-apoi povestiti-mi cum v-a fost saptamana. Sa-ncepem cu totii una mai buna! Si sa mergem inainte, tot inainte.