V-am mai spus eu ca acest blog povesteste peripetiile unui om Pofticios care se incearca din rasputeri sa impace poftele, silueta si SANATATEA. Iar un mod nemaipomenit de a face asta este alimentatia RAW – hrana cruda care sa poposeasca mai des in farfuriile noastre. Nu strambati din nas, v-am mai scris despre asta in acest articol sau in acesta in care ma laudam cu primele mele prajituri raw (dementiale!).
Cred cu tarie ca daca vrei sa te subtiezi intr-un mod nepericulos, sa iti satisfaci si pofta de ceva bun, nou, cum vreti sa-i spuneti, si sa-i dai si o mana de ajutor sanatatii – atat de subrezita saraca de alimentatia anului 2013 – mai multa hrana raw este o solutie. In saptamana ce vine am sa o abordez in mai multe articole, am pregatit pentru voi inclusiv un interviu interesant cu Ligia Pop, omul care si-a propus sa ii invete pe romani ca mancarea fara foc nu este una fara gust sau fara beneficii.
Ei, cautand eu informatii interesante (pentru mine si pentru voi, ca doar le aflam si testam impreuna), am dat peste anuntul unui eveniment la care voi merge negresit.
Sambata, 26 ianuarie, orele 11-15 (orele de pe afis au fost modificate!), la Carol Parc Hotel din Capitala are loc o minunatie de intalnire in care se vor discuta teme captivante (dr. Magda Bajenaru Corcau, despre cum sistemul nostru endocrin este zilnic supus influentelor negative si ce efecte lasa acestea asupra sanatatii noastre, apoi Alexandra Postelnicu, psiholog si nutritionist, despre ce modalitati ne stau la dispozitie pentru a combate si chiar preveni efectele negative ale stresului, cu ajutorul hranei vii si gandirii pozitive). Iar dupa partea « teoretica » se trece la treaba – toata lumea, adica si specialistii si participantele – vor pregati (fara foc, bineinteles), un meniu gourmet de 5 stele. Costa 149 de lei si, daca va tenteaza, aveti pe afisul de mai sus (dupa ce dati click pe el ca sa-l mariti) o adresa de email si un numar de telefon al organizatorilor. 30 de procente din incasari vor fi donate Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala.
Ce pacat ca numai in Bucuresti se organizeaza chestii din astea… Vreau si in Cluj!
Been there, done that 🙂
intr-adevar avem nevoie de mai multe legume in dieta noastra si de cumpatare, dar eu una m-am lecuit de raw. Nu este pentru mine.
http://www.de-azi.ro/alimentatia-traditionala/
ma refer la raw exclusiv sau preponderent:-)
iubesc salatele, fructele si sucurile naturale, intotdeauna le voi consuma cu mare placere!
Poate cheia este „been there, done NOT ONLY that” 🙂 Pe mine ma ajuta mult o zi, doua, trei, sau o masa, doua, trei raw. Dar sa-i jur credinta vesnica? Nu cred.
gand la gand cu comentariul tau numarul 2! 🙂 (postat chiar cand il puneam si eu pe primul)