dream-exercising-rhino-running-unicorn-Favim.com-140612

Nu cred ca trebuie sa va mai spun cat de greu de te scuturi de ultimele kilograme-surplus. Simti ca nu mai ai rabdare, savarinele iti ranjesc tot mai des, sala pare tot mai departe. Ai nevoie de un tel, ceva care sa te urneasca de mama focului.

Eu nu functionam foarte bine cu teluri. Imi faceam abonamente peste abonamente la fitness si abia dacabifam o sedinta, imi luam blugi mici si mulati pe care apoi ii donam cu bratul, dadeam o avere pe o rochie care sfarsea apoi in sifonierul unei prietene mai subtirele.

9a386ff8d3599f37c18e0d8f65f7d0f7

Dar, ce sa vezi, de un timp, ma impac de minune cu telurile. V-am innebunit intr-o vreme cu o rochie, in articolul de AICI, care acum imi e larga si nu prea mai poate fi purtata (de mine). Mi-am luat si o fusta cu doua numere mai mici in care acum incap lejer. Abonamentul la sala este utilizat cu sfintenie. Dar simt ca am nevoie de un imbold pentru ultima suta de metri, cum ar veni. Asa ca va cer idei pentru un tel cum altul nu-i. Pe voi ce va face sa sariti din papuci si sa topiti calorii ca la balamuc, gandul ca…?