photo

Am dat munti de bani pe mancarea comandata la birou. Carpati intregi de bancnote mi-au parasit versant cu versant buzunarele sau conturile si s-au dus catre niste firme care mi-au dat in schimb niste mizerii. Ultima patanie de acest fel a fost nu mai departe de vineri seara cand, obosita si cu un oarecare chef de rasfat, mi-am comandat ceva bun de la un restaurant de top, prin intermediul unei firme care face livrari.

Acum, pentru ca nu am mers la spital cand a inceput sa-mi fie rau si nu stiu exact cauza, nu am sa va dau nici numele localului, nici al intermediarului. Cert e ca dupa ce am mai dat o caruta de bani, am avut un uichend in chinuri. Cu medicamente multe si dureri mari. Pana aici, urla revoltata din mine.

Sambata m-am tarat pana in piata, intr-o stare deplorabila, si am luat cele trebuincioase pentru mancaruri facute cu mana mea, cu noaptea-n cap, daca altfel nu ar fi timp (si nu prea e, la cate joburi am acceptat). M-am saturat pana peste cap(ul in care nu stiu ce am avut cand am dat atatea sanse firmelor de catering) sa fiu pacalita pe banii mei si, mai grav, pe sanatatea mea. Primul rezultat al acestei revolte culinare-financiare a fost un somon la cuptor cum n-am mancat de cand am invatat cuvantul „peste”. Aveti si poze pentru confirmare si mirare.

photo1

Am incins si de o mancare de marar, iar astazi sunt in cautarea unei retete usoare si simpatice. Daca aveti vreme si placere, varsati-mi idei la comentarii. O saptamana delicioasa va doresc!