Pe scurt, o zi cu un pranz nepotrivit si cu o ora de sport ratata. Pranz nepotrivit pentru ca, din nou, luata cu treaba si pocnita de foame m-am turat sa-mi fac repede repede ceva de mancare, frigider iar aproape gol, asa ca french toast-ul pe care il veti vedea mai jos, friganele pe romaneste, a fost o varianta la indemana. Dar deloc nimerita. Prea dulce, iar cu paine, nu taman hranitoare etc.

Meniul a aratat asa: 

click pe poza pentru a o mari

Iar bomba de la pranz s-a prezentat astfel:

french toast alias friganele

Cat despre ora de sport esuata, n-a tinut de mine, din pacate. Am testat pentru prima data in viata kangoo jumps, dar, din cauza unor probleme pe care le am la coloana, am simtit cum iau foc de dureri dupa 15 minute topaitoare. A fost primul si ultimul sfert de ora pe ghete de kangoo. Bizara senzatie la inceput – simteam nevoia sa ma tin de toate dulapurile si cucoanele vecine. Dar antrenanta ora si tare fresh asa. Nu stiu daca neaparat genul meu, dar oricum nu mai conteaza, caci o voi privi doar din spatele unui geam de azi inainte.

In schimb, cum va spuneam si pe contul de Facebook, sunt bucuroasa tare ca am redescoperit senzatia aceea minunata a alergatului pe banda – 20 de minute de la 2 minute si 48 de secunde cat am reusit sambata trecuta.

Deci am raportat si bune si rele. Sper ca ma intreceti in cele bune 🙂