conventie_fitness

Dincolo de izbucnirile unei ierni furioase ca i-a expirat timpul, primavara este aici si ne imbie sa ne dezlipim de pe canapeaua pe care ne-am introienit de-a dreptul in lunile reci. Si, daca nu va mobilizati asa de unii singuri, aflati ca in acest weekend in Bucuresti niste sute de iubitori de miscare se vor antrena dupa indicatiile unora dintre cei mai tari antrenori ai momentului. Cum asa? Pai, e Conventia Internationala de Fitness organizata de Fitness Scandinavia (felicita, Veronica pentru treaba absolut fantastica pe care o faceti!)

Ei, la evenimentul care se desfasoara pe 21 si 22 martie, adica sambata si duminica la Hotel Ramada Park vor veni peste 60 de presenteri din Romania si din strainatate, unul s-unul! Vor fi in jur de 100 de clase la care puteti intra. Iar daca nu vreti in ruptul capului sa va alaturati multimii pline de energie, atunci macar veniti sa ascultati niste seminarii din care afara de interesante. De cand n-ati mai facut ceva strict pentru voi, ca sa va fie realmente mai bine? Pai vedeti? In weekend e momentul! Gasiti AICI detalii despre inscriere & multe altele.

Am toata increderea ca profesionistii de la Conventia de Fitness va vor energiza cat pentru toata vara si va spun cu mana pe inima ca merita efortul vostru de a va trezi mai devreme in weekend si de a sari in papucii de sport. Pe locuri, fiti gata, sa-nceapa conventia!