You-cant-buy-happiness

Avem candva obiceiul asta sanatos zi de zi: va lasam aici cate un sfat care sa va fie de folos. M-am luat cu lenea, cu vacante, cu proiecte si am ignorat complet rubrica „sfatul zilei”. Acum ma infiintez in fata voastra cu un brat de scuze si reiau buna traditie.

Astazi o sa va sfatuiesc din tot sufletul meu pofticios sa CITITI ETICHETELE INGHETATELOR! Obisnuim sa credem ca nu ne pot face niciun rau, amintindu-ne de cele pe care ni le preparau mamele sau bunicile in casa. Obisnuim sa spunem ca ce pot pune nociv intr-o inghetata cu o reteta atat de simpla – si foarte rau facem! Eu am inceput sa ma uit pe lista de ingrediente si m-au luat ametelile! Numarati coloratii, numarati conservantii si apoi, spuneti-mi cu mana pe inima ca vreti sa gustati.

Asadar, iata indrumarea-rugaminte a acestui week-end: cand va ia pofta de ceva racoros, cititi ce contine inghetata pe care va pregatiti sa dati banii. Da, sunt doar cativa lei, dar ia sa vedem cine isi poate pune pret pe sanatate? Alegeti variantele mai scumpe, dar mai sigure sau, si mai bine, preparati-le in casa. Daca nu aveti chef de trebaluit, dar aveti vreo ruda cu inima mare prin preajma, impresionati-o cu niste rugaminti fierbinti sa va faca un deliciu inghetat. Deja va invidiez…