Poate v-am mai zis, poate nu – abonamentul asta la sala pe trei luni, primit cadou de ziua mea, este, cu siguranta, in top 3 cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat in 2012. M-a facut sa ma reindragostesc pana peste cap de miscare, mi-a dat un cu totul alt tonus, mi-a dat, fireste, si cu totul alte forme. Imi sunt dragi toti antrenorii de acolo, ma topesc dupa orele lor si creste inima in mine cand vad ca ma pricep din ce in ce mai bine la coregrafiile lor. Asa ca azi, am decretat ziua rasfatului… sportiv.

Pana de curand, ziua rasfatului insemna pentru mine tort, cartofi prajiti, o fripturica bunicica, bonus un alt desert. Dar imi doresc din toata inima sa abuzez de miscare astazi. Planul este ca in mai putin de 2 ore sa fiu in bazin pentru cursul de aquafitness, apoi sa merg la bodysculpt, pe urma sa dansez cu un indian genial la sh’bam, sa fac o scurta pauza si sa vad cu ce se mananca si zumba si sa inchei in glorie cu bodycombat.

Inainte sa sariti pe mine si sa imi spuneti ca am innebunit de-a binelea, dati-mi voie sa va spun ca ador miscarea si ca visam de cand mi-am facut abonamentul la o zi numai si numai la sala, numai si numai pentru mine. Daca simt ca ma lasa puterile, va dati seama ca ma opresc.

Insa vreau enorm maratonul asta de 5 cursuri si imi vine sa dansez prin casa de bucurie (desi mai bine astept cursul indian) ca eu si exercitiile fizice ne-am regasit. Sper sa traim fericiti pana la adanci batraneti! Voi in ce relatie mai sunteti cu sala zilele astea?